Budapest, Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnok 2020.09.26-27

Kadét-Junior Magyar Kupa 1. forduló

Az idei szezon első korosztályos megmérettetésén kadet férfi versenyzőink közöl ketten, juniorban pedig egy versenyzőnk került az első nyolcba! Mérő Leon kadét és junior korosztályban is döntős lett.

Junior MAGYAR KUPA 1. FORDÚLÓ 8. HELYEZÉS

Vasárnap zajlott a junior párbajtőr Magyar Kupa, korosztályos válogató, ahol újabb elért sikerről tudunk beszámolni. Mérő Leon ismét kitett magáért, másodéves kadetként, saját korosztályában elért előző napi bronzérme után a juniorok versenyén a nyolcadik helyezésig küzdötte magát! Hatalmas gratula Leonnak és a versenyeken magát megmérettető összes sportolónknak! Hajrá óbudai vívás, hajrá OVSE!

A verseny helyezettjeinek díjait Imre Géza adta át.

Döntőbe jutott versenyzőnk:

Mérő Leon 8. hely
Edző: Kovács Attila



Kadét Magyar Kupa 1. fordúló Bronzérem 🥉 és 8. helyezés

Ez a hétvége a kadet/junior Magyar Kupa válogató jegyében telik, az idei szezon első korosztályos megmérettetésén kadet férfi versenyzőink közöl ketten kerültek az első nyolcba! Mérő Leon a döntőért folytatott küzdelemben maradt alul (15-12) a későbbi első helyezett Somody Soma ellen, így bronzérmet nyert.

A nyolcba jutásért két versenyzőnk került ugyanarra az ágra, így szembe egymással, ezúttal Hazai Tamás győzött egy tussal, Börcsök Koppány pedig kilencedig lett. 

A verseny végső rangsora itt érhető el

Minden induló versenyzőnknek gratulálunk! Csak így tovább! Hajrá óbudai vívás, hajrá OVSE!

Versenyzőink:

  • Mérő Leon bronzérem
  • Hazai Tamás 8. hely
  • Börcsök Koppány 9. hely
  • Edző: Kovács Attila